About

Sneakers zijn tegenwoordig niet zomaar schoenen, het is veel meer dan dat, het is een vorm van kunst geworden. Mensen die hun creativiteit de vrije loop laten door opvallende sneakers te stylen met bepaalde outfits, of juist helemaal zelf een sneaker in elkaar zetten. Omdat sommige sneakers zo speciaal zijn heeft Sneaker displays daar iets op bedacht, een display om één paar (of één schoen) in uit te lichten!

De inspiratie voor Sneaker displays is ontstaan op Nationale Air Max Day op 26 maart 2014 (bekend als 3.26.14), toen bracht Nike de eerste ‘Air Max Day’ Air Max 1 uit. Op een speciale release party kwamen de schoenen in een transparante zak met logo, van daaruit is de Sneaker display ontstaan, een kunstof display die de luxe uitstraling van glas heeft.
Een display die ervoor zorgt dat iedere sneaker direct een premium uitstraling heeft, de ideale manier om je “holy grail” te showen i.p.v. in een OG box op zolder bewaren.
Perfect voor een eyecatcher in je woonkamer, in winkels of op Instagram.

Sneaker Display is een musthave voor iedere sneaker liefhebber, het geeft je sneakers een exclusieve uitstraling. Bij sommige exclusieve sneakers lopen de prijzen zo hoog op dat het ten koste gaat van de waarde als ze gedragen zijn.

Als basis werd de display gemaakt in de vorm van een stolp, daarnaast werden er logo’s op geplaatst zoals op de airbag van Nike. Eerst voor eigen gebruik en later voor op Instagram om er mee te pronken. Er kwamen zoveel positieve reactie’s  en respons uit Instagram voort van mensen die oprecht geïnteresseerd waren in serieuze aantallen, niet alleen uit Nederland maar vanuit de hele wereld!, van toonaangevende merken, high-end sneakershops, sneakerheads ,atleten, BN’ers, van wereldbekende collectors.

De laatste maanden hebben wij displays mogen maken voor o.a. Nicky Diamond, Selwyn Senatori, AFEW Store, Jeff Staple NY, Larry Deadstock Paris, Baskéts Amsterdam, PSG Paris, Kickstothepitch, de Bijenkorf / Bata en 6th floor Vienna en vele andere. Ook zijn onze Sneaker displays inmiddels een aantal keer op nationale televisie geweest bij RTL Late Night en bij RTL boulevard.